Weblinks

SenehasaStichting Senehasa: Stichting Senehasa is onze samenwerkingspartner in Sri Lanka. Deze stichting opgericht voor de bouw en financiering van het Senehasa Senior Hospital te Baddegama heeft eveneens Limburgse roots. In vrijwel al onze projecten werken wij samen met stichting Senehasa.

 

PortagoesPorta Goes Baddegama: Deze projectgroep bestaande uit leerlingen en docenten van Porta Mosana uit Gronsveld gaat jaarlijks naar de projecten in Baddegama, Sri Lanka om de handen uit de mouwen te steken. Daarnaast zorgen zij jaarlijks door diverse acties voor een aanzienlijke financiële bijdrage aan onze projecten.

 

geredgereedschapStichting Gered Gereedschap: Gered Gereedschap geeft geen geld maar doneert gereedschap waarmee iemand zelf een vak kan leren en geld kan verdienen. De missie van Gered Gereedschap is om met concrete oplossingen duurzame veranderingen teweeg te brengen.

 

 

UKEFStichting UKEF: De stichting UKEF biedt wees- en kansarme kinderen in Kitgum (Oeganda), een warm thuis en een goede schoolopleiding. De stichting Ugand Kitgum Education Foundation is gezeteld in Vaals en sinds 2013 actief. Hun eerste project is het opzetten van een kleuterschool.

 

RanmalHotel RanMal Hikkaduwa: Dit hotel gelegen aan het strand in Hikkaduwa is de ideale uitvalsbasis voor een vakantie in Sri Lanka. Hikkaduwa is nabij Baddegama, waardoor u ook onze projecten kunt bezoeken en zelf de handen uit de mouwen kunt steken tijdens een werkvakantie.

 

 

Jelios

Villa Jelilos: Deze vakantievilla gelegen nabij Hikkadu kunt u huren voor een verblijf in Sri Lanka. De opbrengst van de huur komt ten goede aan de Pure Heart Foundation in Sri Lanka en wordt vervolgens geinvesteerd in de projecten van Van der Looij Educational Social Services and Welfare Foundation.

 

 

Zorghotel de Heerenhof Mechelen

Lionsclub Wittem-Neubourg

Sairam Foundation (Nepal)

Samenwerkende Kleine Hulporganisaties