Donaties

WILT U DE VAN DER LOOIJ STICHTING SRI LANKA STEUNEN ?
De Van der Looij stichting is actief in Sri Lanka. Om precies te zijn; aan de zuidkust in de driehoek Baddegama – Hikkaduwa – Galle. De stichting wil het levenswerk van pater van der Looij continueren met een aantal hulpprojecten. De boeddhistische monnik Banagala Gunaratana coördineert deze projecten in Sri Lanka. Regelmatig bezoeken vrijwilligers (op eigen kosten) Sri Lanka om de voortgang van de projecten met eigen ogen te bekijken.

Voelt u sympathie voor de werkzaamheden van de stichting, die zonder winstoogmerk en onkostenvergoeding werkt en alle inkomsten ten goede laat komen aan de arme bevolking in de regio Badedegama? En wilt u donateur worden? Volg dan onderstaande aanwijzingen.

Wilt u de Van der Looij stichting steunen, download dan hieronder ons donatieformulier:
Möchten sie die Van der Looij Stiftung unterstützen, drücken sie hierunter für ein Spendenformular:

Uw gift aftrekken van de belasting? Dat kan!

Het is weer tijd voor het invullen van de belastingformulieren. Nu krijgt onze (non-profit en dus ANBI) stichting altijd rond deze tijd een bericht dat mensen die als vrijwilliger voor ons werken, dan wel onze stichting als donateur ondersteunen, hun financieel voordeel uit hun bijdrage kunnen putten. Dat willen we uiteraard niemand onthouden.

Donatieformulier

Uw gift overmaken? Dat kan natuurlijk ook:

Rekeningnummer: 102284091
IBAN: NL83RABO0102284091
BIC: RABONL2U